Ανακύκλωση αλουμινίου

Στην «Ανακύκλωσέ το» προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για την αγορά και ανακύκλωση προϊόντων αλουμινίου ή προφίλ αλουμινίου.

Το αλουμίνιο θεωρείται ως ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά καθώς εκτός από την ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, μετά το τέλος χρήσης του μπορεί είτε να επαναχρησιμοποιηθεί είτε να ανακυκλωθεί, χωρίς να χάσει κανένα από τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Παγκοσμίως η ανακύκλωση αλουμινίου, η οποία ξεκίνησε στην Ευρώπη πριν από 100 και πλέον χρόνια, αποτελεί μία πολυδιάστατη βιομηχανική δραστηριότητα με πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Και αυτό διότι η παραγωγή αλουμινίου από ανακύκλωση απαιτεί μόνο 5% της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή του πρωτόχυτου μετάλλου. 

Για την ανακύκλωση του αλουμινίου και υποπροϊόντων του, ακολουθείται, όπως και για τα υπόλοιπα μέταλλα, η διαδικασία περισυλλογής, scrap.

Τα προϊόντα αλουμινίου με το μεγαλύτερο βαθμό ανακύκλωσης είναι αυτά που προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία, τη δόμηση και τη συσκευασία αναψυκτικών.

Τα οφέλη της ανακύκλωσης αλουμινίου

Όπως προαναφέραμε η ανακύκλωση του αλουμινίου έχει τεράστια οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία.

Με την ανακύκλωση των προϊόντων αλουμινίου επιτυγχάνεται:

Αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε:

Καλέστε μας σήμερα κιόλας και ζητήστε προσφορά για να αγοράσουμε τα ανακυκλώσιμα προϊόντα αλουμινίου κάθε είδους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, τοις μετρητοίς.

Scroll to Top