Ανακύκλωση καλωδίων

Στην «Ανακύκλωσέ το» προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για την αγορά και ανακύκλωση καλωδίων κάθε είδους (χαλκού και αλουμινίου).

Υπάρχουν μονόκλωνα καλώδια και πολύκλωνα καλώδια. Μονόκλωνο είναι το καλώδιο που αποτελείται από ένα σύρμα ή μεταλλικό πυρήνα. Πολυκλωνο καλώδιο είναι εκείνο που αποτελείται από πολλά επιμέρους σύρματα ή νήματα ή μεταλλικούς πυρήνες, που δεν είναι απομονωμένα μεταξύ τους.

Πολλά είδη καλωδίων περιέχουν πολύτιμα μέταλλα όπως ο χαλκός και το αλουμίνιο, τα οποία δεν υποβαθμίζονται κι έτσι μπορούν να ανακυκλώνονται επ’ αόριστον.

Τι γίνεται κατά την ανακύκλωση καλωδίων

Κατά την ανακύκλωση διαχωρίζεται το μέταλλο από το μονωτικό υλικό. Αφαιρούνται δηλαδή ξεχωριστά το πλαστικό, ο χαλκός ή το αλουμίνιο και τα άλλα υλικά που τυχόν υπάρχουν στο κάθε καλώδιο. Στη συνέχεια διαχωρίζονται μαγνητικά για να καταλήξουν στην ανακύκλωση. Τα μέταλλα συνήθως λιώνονται με στόχο να επαναχρησιμοποιηθούν σε κατασκευή νέων μεταλλικών προϊόντων. Αντιστοίχως, το πλαστικό λιώνεται και προωθείται επίσης για επαναχρησιμοποίηση.

Ποια είδη καλωδίων αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε:

Καλέστε μας σήμερα κιόλας και ζητήστε προσφορά για να αγοράσουμε τα ανακυκλώσιμα καλώδια κάθε είδους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, τοις μετρητοίς.

Scroll to Top