Αποξηλώσεις κτιρίων

Ερχόμαστε στο χώρο σας και αγοράζουμε τοις μετρητοίς ότι δε χρειάζεστε. Κερδίστε έξυπνα χρήματα και χώρο από αντικείμενα που δε χρειάζεστε. 

Καλέστε μας σήμερα κιόλας και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αναλαμβάνουμε την εκτίμηση και την μεταφορά των πραγμάτων σας.

Αποξηλώσεις κτιρίων

Αναλαμβάνουμε την αποξήλωση και αποκομιδή στερεών αποβλήτων από επιχειρήσεις, δημόσιο και ιδιωτικά ακίνητα 

Αγοράζουμε μέταλλα που δεν χρειάζεστε

Ερχόμαστε στο χώρο σας και αγοράζουμε τοις μετρητοίς ότι δε χρειάζεστε. Καλέστε μας σήμερα κιόλας και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αναλαμβάνουμε την εκτίμηση και την μεταφορά των πραγμάτων σας ή την πλήρη αποξήλωση κτιρίων κάθε είδους.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

Την αποξήλωση κατοικιών (αστικών ή εξοχικών), υπογείων, αποθηκών, βοηθητικών χώρων με την εγγύηση απόλυτου επαγγελματισμού ώστε να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε τον  χώρο.

Την αποξήλωση και μεταφορά κάθε είδους  στερεών  μεταλλικών αποβλήτων από εργοστασιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. 

 Τη διάλυση, κοπή και μεταφορά βαρέων μηχανημάτων ή ογκωδών αντικειμένων.

Τη μεταφορά παλαιών ακινητοποιημένων βαρέων οχημάτων, τρακτέρ, γερανών κλπ

 επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό και την ιδιαίτερη προσοχή στο χώρο σας. Η αποκομιδή και μεταφορά των σκραπ υλικών γίνεται με δικά μας φορτηγά-οχήματα, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ιδιώτες προμηθευτές μας.

Στο πλαίσιο των εργασιών μας κάνουμε αποκομιδή και μεταφορά των παρακάτω υλικών: ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συσκευές, σώματα καλοριφέρ, φράχτες αυλών, κάγκελα κατοικιών, παράθυρα αλουμινίου, καλώδια και λοιπά σίδερα και μέταλλα αστικού τύπου.

Επίσης, παρέχουμε την υπηρεσία αποξήλωσης του παλιού σας λέβητα και καυστήρα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Τέλος, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το κόψιμο και τη μεταφορά οποιουδήποτε είδους μηχανήματος, φορτηγού ή τρακτέρ.

Αγοράζουμε ανακυκλώσιμα υλικά σκραπ κάθε είδους μετάλλου, σιδήρου, χαλκού, ορείχαλκου, αλουμινίου, καλώδια, καταλύτες, ανακυκλώσιμα προϊόντα τεχνολογίας, μπαταρίες, με παραλαβή από το χώρο που βρίσκονται, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Για τη διευκόλυνση της αποκομιδής τοποθετούμε δωρεάν, στο χώρο σας κάδο, και εκδίδουμε, βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων, βεβαίωση με αναφορά στην ποσότητα και το είδος των ανακυκλώσιμων υλικών που παραλαμβάνουμε.

Scroll to Top